Andrey Volgin

Balkan Line
7.6
HD

Balkan Line

Mar. 21, 2019

Balkan Line

Një film propagandistik, ku mashtrohet e vërteta dhe tregon për NATO-n që bombardon Beogradin në mars 1999. Në qershor, ushtria serbe tërhiqet ...