Andrzej Bartkowiak

Cradle 2 the Grave
5.8
HD

Cradle 2 the Grave

Feb. 28, 2003

Cradle 2 the Grave

Vajza e një hajduti xhevahirësh rrëmbehet pasi ai vjedh një koleksion të çmuar diamantesh të zeza, të cilat nuk janë aspak ashtu siç duken. 
Romeo Must Die
6.1
HD

Romeo Must Die

Mar. 20, 2000

Romeo Must Die

Një polic hakmarrës kërkon vrasësin e vëllait të tij dhe bie në dashuri me vajzën e një biznesmeni i cili është i përfshirë në një ...