Andy Fickman

She’s the Man
6.4
HD

She’s the Man

Mar. 17, 2006

She’s the Man

Kur vëllai i saj vendos të largohet për disa javë në Londër, Viola shkon në shkollën e tij dhe maskohet si ai dhe bie në dashuri me një nga ...
Playing with Fire
4.7
HD

Playing with Fire

Nov. 08, 2019

Playing with Fire

Nje ekip zjarrfiksish shpetojne tre femije, dhe aty fillojne problemet e tyre…
You Again
5.8
HD

You Again

Sep. 24, 2010

You Again

Kur një vajzë kup­ton që vel­lai i saj po mar­to­het me vajzën që e ka keq­tra­j­tuar atë në gjim­naz, ajo për­piqet të eskpo­zojë ngjyrat e ...
Paul Blart: Mall Cop 2
4.4
HD

Paul Blart: Mall Cop 2

Apr. 16, 2015

Paul Blart: Mall Cop 2

Gjashtë vite duke ruajtur qendrat tona tretare, Paul Blart ka fituar një udhëtim të merituar. Ai niset drejt Vegasit me vajzën e tij, por siguria ...