Andy Tennant

Fool’s Gold
5.7
HD

Fool’s Gold

Feb. 07, 2008

Fool’s Gold

“Të çmendur pas arit” : Një e dhënë e re për vendndodhjen e një thesari të humbur ndez aventurën e një çifti të martuar dhe romancën ...
Sweet Home Alabama
6.2
HD

Sweet Home Alabama

Sep. 26, 2002

Sweet Home Alabama

Një poete bie në dashuri me një student arti i cili anon më shumë nga stili i jetës bohemian dhe varësia e tij nga kokaina.
Hitch
6.6
HD

Hitch

Feb. 10, 2005

Hitch

Ndërsa po ndihmonte klientin e tij të fitonte dashurinë e zonjës së ëndrrave të tij, një profesionist “takimesh” zbulon se loja e tij ...
The Bounty Hunter
5.5
HD

The Bounty Hunter

Mar. 16, 2010

The Bounty Hunter

Një gjahtar shpërblimesh do të ngarkohet me një detyrë të re, të çuditshme, por interesante për të: duhet të vihet në ndjekje të ...