Ang Lee

Gemini Man
5.7
HD

Gemini Man

Oct. 02, 2019

Gemini Man

Një vrasës profesionist përballet me një klon më të ri të vetes.
Brokeback Mountain
7.7
HD

Brokeback Mountain

Sep. 02, 2005

Brokeback Mountain

Historia e një marrëdhënie të ndaluar dhe të fshehtë ndërmjet dy Kaubojve dhe jeta e tyre gjatë viteve.
Life of Pi
8.0
HD

Life of Pi

Nov. 20, 2012

Life of Pi

Një djalë i ri i cili i mbijeton një fatkeqësie në det përfundon në një udhëtim epik, aventurë dhe zbulimi. Gjatë udhëtimit, ai formon një lidhje ...
Taking Woodstock
6.7
HD

Taking Woodstock

Sep. 03, 2009

Taking Woodstock

Një burrë që punon në motelin e prindërve të tij në Catskills pa dashje vë në lëvizje koncertin e gjenerates në verën e vitit 1969.
Billy Lynn’s Long Halftime Walk
6.3
HD

Billy Lynn’s Long Halftime Walk

19-vjeçari Billi Lin është sjellë në shtëpi për një turne fitoreje pas një beteje në Irak. Mes rikthimeve, filmi tregon se çfarë i ndodhi vërtetë ...
Lust, Caution
7.6
HD

Lust, Caution

Sep. 28, 2007

Lust, Caution

Kujdes: Filmi ka skena me përmbajteje Erotike , andaj është e këshillueshme të shikohet nga persona mbi moshën 18 vjecare. Gjatë kohës së Luftës ...
Hulk
5.7
HD

Hulk

Jun. 19, 2003

Hulk

Brus Bener një studiues gjenetike me një të shkuar tragjike, vuan nga një aksident që e transformon atë në një monstër jeshil kur ai zemërohet.
Sense and Sensibility
7.7
HD

Sense and Sensibility

Dec. 13, 1995

Sense and Sensibility

Z. Dashud vdes shumë i pasur por nuk mund t’ia lë pasurinë gruas dhe vajzave për shkak të rregullave të trashëgimisë.