Angelica Pressello

The Death of Stalin
7.6
HD

The Death of Stalin

Oct. 20, 2017

The Death of Stalin

Filmi tregon ditët e fundit të diktatorit sovjetik dhe përshkruan kaosin e regjimit pas vdekjes së tij.