Angus MacLane

Finding Dory
7.8
HD

Finding Dory

Jun. 16, 2016

Finding Dory

Peshku blu miqësore, por harraqe, fillon një kërkim për prindërit e saj të humbur, dhe të gjithë mësojnë rreth kuptimit të vërtetë të familjes, ...