Ania Musiatowicz

Elektra
4.7
HD

Elektra

Jan. 13, 2005

Elektra

Elektra, një luftëtare pasi i mbijeton një përballje me vdekjen, bëhet vrasëse me pagesë dhe përpiqet të mbrojë dy objektivat e saj të fundit, ...