Anna Foerster

Underworld: Blood Wars
5.8
HD

Underworld: Blood Wars

Nov. 28, 2016

Underworld: Blood Wars

Në këtë film Selina lufton për t’i dhënë fund luftës së përjetshme mes klanit të njerëzve ujqër dhe fraksionit të vampirëve që e tradhtuan.