Anna Zenowicz

The Ghost Writer
7.2
HD

The Ghost Writer

Feb. 12, 2010

The Ghost Writer

Një shkrimtar punësohet për të përfunduar kujtimet e një ish-kryeministri britanik dhe zbulon sekrete që e vënë jetën e tij në rrezik.