Anne-Cécile Boulais

Rampage: Capital Punishment
6.1
HD

Rampage: Capital Punishment

Një burrë merr përsipër një stacion televiziv dhe ka një numër të pengjeve si një platformë politike për të zgjuar njerëzimin në vend të parave.