Anne Wermelinger

Midnight in Paris
7.7
HD

Midnight in Paris

May. 11, 2011

Midnight in Paris

Një komedi romantike për një familje që udhëton në kryeqytetin francez për biznes. Festa përfshin një çift të ri të fejuar, të detyruar të ...
Amélie
8.3
HD

Amélie

Apr. 25, 2001

Amélie

Amelie është një vajzë e pafajshme dhe naive në Paris me sensin e saj të drejtësisë. Ajo vendos të ndihmojë ata përreth saj dhe gjatë rrugës, ...