Annie Penn

The Bourne Ultimatum
8.1
HD

The Bourne Ultimatum

Aug. 03, 2007

The Bourne Ultimatum

Jason Bourne shmang një agjent të pamëshirshëm të CIA-s dhe agjentët e tij nga një program i ri vrasjesh ndërkohë që kërkon origjinën e jetës së ...
Exodus: Gods and Kings
6.1
HD

Exodus: Gods and Kings

Dec. 03, 2014

Exodus: Gods and Kings

Udhëheqësi sfidues Moisiu ngrihet kundër Faraonit egjiptian Ramses, duke vendosur 600.000 skllevër në një udhëtim monumental të ikjes nga Egjipti ...
Captain Phillips
7.9
HD

Captain Phillips

Oct. 10, 2013

Captain Phillips

16Historia e vërtetë e Kapiten Richard Philips dhe rrëmbiminga piratët somalez të anijes me mallra me flamur amerikan, MV Maersk Alabama, anija e ...
Kick-Ass
7.6
HD

Kick-Ass

Mar. 22, 2010

Kick-Ass

Deiv Lizevski një student në shkollën e mesme dhe një ardhurues i librave komik, një ditë vendos të bëhet një super-hero, edhe pse ai nuk ka ...
The Da Vinci Code
6.6
HD

The Da Vinci Code

May. 17, 2006

The Da Vinci Code

Pas një vrasje që ndodh brenda muzeut të Luvrit në Paris, në disa nga veprat e Leonardo da Vinçit fshihen disa sekrete fetare që mbrohen nga ...
Allied
7.1
HD

Allied

Nov. 17, 2016

Allied

Në vitin 1942, një oficer i inteligjencës Kanadeze në Afrikën e Veriut njihet me një luftëtare të Rezistencës Franceze në një mision vdekjeprurës ...
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
7.8
HD

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Është viti i tretë i Harrit në Hoguarts: Jo vetëm që do ketë telashe për të, por do të ketë dhe një mësues të ri në lëndën e “Mbrojtjes kundër ...
Body of Lies
7.1
HD

Body of Lies

Oct. 10, 2008

Body of Lies

Agjenti i CIA-s Roger Ferris zbulon nje lider te madh e cila do ta çoje ne nje terrorist te dyshuar qe mund te jete operativi nga Jordania, por ...
Prometheus
7.0
HD

Prometheus

May. 30, 2012

Prometheus

Një ekip hulumtuesish ka zbuluar një çelës për origjinën e njerëzimit në Tokë dhe nisen për një udhëtim në qoshet e errëta të Universit. Atje, ...
Stardust
7.7
HD

Stardust

Aug. 09, 2007

Stardust

Në një fshat në kufi me një vend magjik, një djalosh i ri i premton një vajze që do të marrë një yll të rënë dhe t’ia dhurojë asaj si simbol i ...
John Carter
6.6
HD

John Carter

Mar. 07, 2012

John Carter

I transferuar në Mars, një veteran i luftës civile zbulon një planet madhështor i banuar nga krijesa gjigande. Si skllav i këtyre krijesave, ai ...
Batman Begins
8.3
HD

Batman Begins

Jun. 10, 2005

Batman Begins

Në BATMAN BEGINS, regjisori i shumë duartrokitur, Christopher Nolan, eksploron origjinën e KALORËSIT të ZI legjendar. Me kujtimin e vrasjes të ...