Annie Welles

Magic Mike
6.1
HD

Magic Mike

Jun. 28, 2012

Magic Mike

Një striptist mashkull mëson një djalosh të ri se si të festojë, të gjuajë femra dhe të fitojë para lehte.
Contagion
6.6
HD

Contagion

Sep. 08, 2011

Contagion

Mjekë profesionistë, zyrtarët e qeverisë dhe njerëzit e zakonshëm e gjejnë veten në mes të një epidemie në mbarë botën ndersa CDC punon për të ...
Ocean’s Twelve
6.5
HD

Ocean’s Twelve

Dec. 09, 2004

Ocean’s Twelve

Daniel Ocean (George Clooney) rekruton një anëtar më shumë në ekipin e tij në mënyrë që të mund të realizojë tri vjedhje të mëdha në Europë në ...
Traffic
7.6
HD

Traffic

Dec. 27, 2000

Traffic

Një gjykatës konservativ është caktuar nga Presidenti për të drejtuar luftën në rritje kundër drogës në Amerikë, vetëm për të zbuluar se vajza e ...
Ocean’s Eleven
7.8
HD

Ocean’s Eleven

Dec. 07, 2001

Ocean’s Eleven

Deni Oshuen dhe njëmbëdhjetë bashkëpunëtorët e tij thurin një plan për të grabitur në Las Vegas 3 kazino njëkohësisht.
Ocean’s Thirteen
6.9
HD

Ocean’s Thirteen

Jun. 07, 2007

Ocean’s Thirteen

Danny Ocean bashkon sërish grupin për një vjedhje të tretë, pasi pronari i kazinos Willy Bank largon nga loja një nga anëtarët e njëmbëdhjetës ...
Independence Day
6.9

Independence Day

Jun. 25, 1996

Independence Day

Amerikë, në prag të festimeve për Ditën e Pavarësisë, është perceptuar një sinjal radio që vjen nga jashtë hapësirës tokësore. Alienet vijnë dhe ...