Ant Horasanli

Rev
HD

Rev

May. 12, 2020

Rev

Një hajdut i ri me përvojë në vjedhjen e makinave, bëhet informator dhe ndihmon policinë të rrëzojë një rrjet kriminal që merrej me kondrabandën ...