Aaron Pearl

The Tortured
5.5
HD

The Tortured

Jun. 15, 2010

The Tortured

Jeta e një çifti të klasës së mesme është shkatërruar kur fëmija i tyre i vetëm është rrëmbyer dhe vrarë. Të lodhur me hakmarrje, çifti ...