Aaron Taylor-Johnson

Tenet
7.9
HD

Tenet

Aug. 22, 2020

Tenet

Të armatosur me vetëm një fjalë, Princip, dhe duke luftuar për mbijetesën e të gjithë botës, një protagonist udhëton mes një bote të errët të ...
Avengers: Age of Ultron
7.4
HD

Avengers: Age of Ultron

Apr. 22, 2015

Avengers: Age of Ultron

Kur Toni Stark dhe Brus Baner përpiqen të krijojnë një program paqeruajtës të përgjumur të quajtur Ultron, gjërat shkojnë tmerrësisht keq dhe I ...
Kick-Ass
7.6
HD

Kick-Ass

Mar. 22, 2010

Kick-Ass

Deiv Lizevski një student në shkollën e mesme dhe një ardhurues i librave komik, një ditë vendos të bëhet një super-hero, edhe pse ai nuk ka ...
Godzilla
6.5
HD

Godzilla

May. 14, 2014

Godzilla

Përbindëshi më i famshëm në botë gjendet përpara një lufte me krijesën MUTO që krijohet nga ekperimentet arrogante shkencore, dhe i cili na ...
Angus, Thongs and Perfect Snogging
6.3
HD

Angus, Thongs and Perfect Snogging

Tregimi perqendrohet mbi një vajze 14-vjeçare që mban një ditar në lidhje me ulje-ngritjet e të qenit një adoleshent, duke përfshirë edhe gjërat ...
Shanghai Knights
6.2
HD

Shanghai Knights

Feb. 06, 2003

Shanghai Knights

Londër 1880. Një rebel kinez vret babanë e Çon Ueing, funksionarin e lartë të oborrit perandorak. Më pa vrasësi ia mbath në Angli, por Çon Ueing ...
Kick-Ass 2
6.6
HD

Kick-Ass 2

Jul. 17, 2013

Kick-Ass 2

Heroi i veshur me kostum Kick-Ass bashkohet me një grup qytetarësh të thjeshtë të frymëzuar për të luftuar krimin. Ndërsa Red Mist ka një plan ...
Outlaw King
7.2
HD

Outlaw King

Sep. 06, 2018

Outlaw King

Historia e vërtetë e Robert Brus, mbretit të vetëshpallur të Skocisë, i cili falë zgjuarsisë dhe kurajës së tij mundi ushtrinë Angleze 5 herë më ...
Savages
6.5
HD

Savages

Jul. 06, 2012

Savages

Beni dhe Çoni janë dy miq të pandarë që fëmijë, ata kanë krijuar një biznes mjaft të mirë me kultivimin e mariuhanës, ata ndajnë sëbashku dhe ...
Anna Karenina
6.6
HD

Anna Karenina

Sep. 06, 2012

Anna Karenina

“Ana Karenina”: Vepra e e shkëlqyer e Tolstoit, vjen përmes një produksioni të pakrahasueshëm të vitit 2012 dhe me një kast aktorësh ...
The Illusionist
7.6
HD

The Illusionist

Aug. 18, 2006

The Illusionist

Në fillim të shekullit, një prestigjator në Vjenë përdor aftësitë e tij për të fituar dashurinë e një gruaje që qendron në një klasë sociale ...
Nocturnal Animals
7.5
HD

Nocturnal Animals

Nov. 04, 2016

Nocturnal Animals

Një pronare e pasur e një galerie arti, përndiqet nga romani i ish-burrit të saj. Një triller i dhunshëm që ajo e interpreton si një tregim hakmarrje.
The Wall
6.4

The Wall

May. 12, 2017

The Wall

Dy ushtarë amerikanë janë mbërthyer nga një snajper fatal. Midis dy palëve ndodhen vetëm rrënoja dhe një mur i paqëndrueshëm.