Abdul Alshawish

Serendipity
6.9

Serendipity

Oct. 05, 2001

Serendipity

Një çift bashkohen vite pas natës së parë ku u njohën, dashuruan dhe u ndanë, të bindur se një ditë do përfundojnë bashkë.