Abigail Pniowsky

The Midnight Man
4.8
HD

The Midnight Man

Sep. 30, 2016

The Midnight Man

Një vajzë dhe miqtë e saj gjejnë një lojë që thërret një krijesë të quajtur Burri i Mesantës i cili përdor mankthet e tyre kundër tyre…
Arrival
8.0
HD

Arrival

Nov. 10, 2016

Arrival

Kur 12 anije aliene misterioze shfaqen në vende të ndryshme rreth botës, profesoresha e gjuhës Luiz Benks merr përsipër detyrën e interpretimit ...
He’s Out There
5.4
Full HD

He’s Out There

Sep. 24, 2018

He’s Out There

Gjatë pushimeve tek shtëpia afër liqenit, një nënë me dy të bijat e saj duhet të luftojnë për mbijetesë pasi bëhen pre e lojërave të një psikopati.