Abigail Spencer

The Sweet Life
6.2
HD

The Sweet Life

Sep. 13, 2017

The Sweet Life

JETË E LUMTUR: Bëhet fjalë për historinë e dashurisë së Keni Pantaleo dhe Lolita Novicki. Të dy hasin vështirësitë e jetës dhe takohen rastësisht ...
Oz: The Great and Powerful
6.3
HD

Oz: The Great and Powerful

Oskar Digsi, një magjistar amator dhe i djallëzuar që punon në një cirk diku në Kansas, hipën në balonën e tij dhe përfundon në Vendin e Ozit. ...
This Is Where I Leave You
6.6
HD

This Is Where I Leave You

Kur babai i tyre ndërron jetë, tre vëllezër dhe një motër detyrohen të kthehen në shtëpinë ku janë rritur për të mbajtur një javë zi për babanë e ...