Adam Bakri

Ali and Nino
7.3
HD

Ali and Nino

Jan. 27, 2016

Ali and Nino

Ky film flet për historinë e dashurisë mes një djali mysliman nga Azerbajxhani dhe një vajze ortodokse gjeorgjiane.