Adam Baldwin

Full Metal Jacket
8.3
HD

Full Metal Jacket

Jun. 26, 1987

Full Metal Jacket

Jeta e disa të rinjve, të cilët futen në Kolegjin e Ushtarëve dhe më vonë transferohen në Vietnam. Një vëzhgim i një prej ushtarëve të Shteteve ...
The Kid
6.0
HD

The Kid

Mar. 08, 2019

The Kid

Historia e një djaloshi që dëshmoi takimin e Billi The Kid (djaloshit) me sherifin Pat Garret.
Serenity 2005
7.9
Full HD

Serenity 2005

Sep. 03, 2005

Serenity 2005

Ekuipazhi i anijes “Sereniti” përpiqet të shmangë një vrasës që kërkon të rimarrë një nga anëtaret e saj, një vajzë telepatike që ...
Predator 2
6.2
HD

Predator 2

Nov. 20, 1990

Predator 2

Los Anxhelosi i vitit 1997 gjendet mes një vale të nxehti dhe një vale krimesh, prandaj presioni mbi togerin Majkëll Harrigan për të zgjidhur ...