Adam Faraizl

Stephen King’s It
6.9
HD

Stephen King’s It

Nov. 18, 1990

Stephen King’s It

Stephen King’s IT – 1990 Shtatë miq fëmijërie mblidhen së bashku dhe kthehen te qyteti i tyre i vjetër për të vrarë një përbindësh, i ...