Adam Trese

Silent House
5.3
HD

Silent House

Jan. 21, 2011

Silent House

Një vajzë e bllokuar në një shtëpi dhe nuk mund të kontaktojë me botën e jashtme, ngaqë forcat e mbinatyrshme faniten në shtëpinë misterioze!
40 Days and 40 Nights
5.6
HD

40 Days and 40 Nights

Mar. 01, 2002

40 Days and 40 Nights

Pas një ndarje të tmerrshme, një djalë i ri zotohet se do rrijë 40 ditë e 40 netë i “pastër” pa bërë seks, por në fund ai takon vajzën e ëndrrave ...