Adam West

Batman vs. Two-Face
6.6
HD

Batman vs. Two-Face

Oct. 08, 2017

Batman vs. Two-Face

Gjysma e fytyrës së avokatit të Gothamit digjet me acid dhe kryen një sërë krimesh të bazuara në numrin 2. Të gjitha veprimet e tij bazohen në ...