Adel Bencherif

A Prophet
7.9
HD

A Prophet

Aug. 26, 2009

A Prophet

Kur Malik El Xhebina, dënohet me gjashtë vjet burg, ai nuk mund të lexojnë dhe as të shkruajnë. Aty në burg Maliku bëhet hamall nga kreu i bandës ...
In the Shadow of Iris
6.1
HD

In the Shadow of Iris

Nov. 16, 2016

In the Shadow of Iris

Iris, një grua e re e një bankieri, zhduket në Paris. Një mekanik i mbytur në borxhe mund të jetë i përfshirë në këtë lidhje të cuditshme. Një ...