Adelyne Liu

Die Fighting
4.6
HD

Die Fighting

Nov. 03, 2014

Die Fighting

Kur një ekip aktorësh të trajnuar për Kung-Fu janë në prag të hyrjes në Hollivud, një regjisor misterioz dhe sadist i detyron ata të marrin pjesë ...