Adi Putra

KL Gangster 2
5.7

KL Gangster 2

Oct. 02, 2013

KL Gangster 2

Në qytet tashmë gjërat po ndryshojnë. Tailong do të zotërojë të gjitha territoret, duke përfshirë edhe pjesën e Mbretit. Xhei dhe Maliku ...