Adrianne Palicki

Red Dawn
5.4
HD

Red Dawn

Nov. 21, 2012

Red Dawn

Në “Agimin e Kuq”, një qytet amerikan zgjohet dhe shikon disa ushtarë të huaj parashutistë të zbresin nga qielli – në mënyrë ...
John Wick
7.4
HD

John Wick

Oct. 22, 2014

John Wick

Xhon Uik punon si vrasës për mafien, por për dashurinë e një femre e lë atë punë. 5 vjet më vonë, gruaja e tij i blen një qen që Xhoni mos ta ...
Legion
5.2
HD

Legion

Jan. 21, 2010

Legion

Diku, në një restorant bëhet një betejë e paparë për të mbijetuar raca njerëzore. Kur Zoti e humbi besimin tek njerëzit, Ai dërgoi një ushtri me ...
S.W.A.T. Under Siege
HD

S.W.A.T. Under Siege

Aug. 01, 2017

S.W.A.T. Under Siege

Një ekip i S.W.A.T. sulmohet nga një terrorist ndërkombëtar i cili ndjek pa rreshtur dhe egërsisht një njeri misterioz i cili u kap nga S.W.A.T. ...
Dr. Cabbie
6.5

Dr. Cabbie

Sep. 19, 2014

Dr. Cabbie

Një mjek indian emigron në Kanada me shpresën për të filluar një jetë të re, por burokraci kufizon jetën e tij duke punuar si një taksist. Kur ai ...