Afra Saraçoğlu

Ask Bu Mu?
4.0
HD

Ask Bu Mu?

Dec. 14, 2018

Ask Bu Mu?

Një histori e vështirë dashurie midis Umut, hajdut që kur ishte fëmijë dhe Gülüm, një vajzë e re e shkolluar një hap larg ëndrrave të saj. ...