Agnes Kittelsen

Kon-Tiki
7.2
HD

Kon-Tiki

Aug. 24, 2012

Kon-Tiki

Thor është një burrë me një natyrë të rrëmbyer, i gatshëm të sakrifikoje edhe martesën e tij vetëm që të realizoje ëndrrën e tij, te perballet me ...
Journey to the Christmas Star
5.9
HD

Journey to the Christmas Star

Një herë e një kohë, një vajzë e vogël u vu në kërkim të Yllit të Krishtlindjeve, i cili kishte kohë që kishte humbur. Me kurajën dhe ndihmën e ...