Ágústa Eva Erlendsdóttir

Jar City
7.0
HD

Jar City

Oct. 20, 2006

Jar City

Një vrasje që zbulon sekrete korruptive në një qytet të vogël, prej kohësh të varrosura, për një detektiv të policisë dhe skuadrën e tij.
I Remember You
6.5
HD

I Remember You

May. 05, 2017

I Remember You

Kjo është historia e një burri dhe një gruaje që fillojnë të rikonstruktojnë një shtëpi të vjetër. Por, ata nuk e dinë akoma se ky qytet ka një ...