Ahmet Gülhan

Vellai im
6.1
HD

Vellai im

Jan. 15, 2016

Vellai im

Hakani dhe Ozan janë vëllezër që nuk mund të shkojnë mirë. Ata takohen sërish në funeralin e atit të tyre. Edhe pse duan të kthehen në jetën e ...
My Brother
6.1
HD

My Brother

Jan. 15, 2016

My Brother

Dy vëllezër këngëtarë që nuk flasin me njëri-tjetrin, bëjnë një udhëtim me makinën e vjetër të babait të tyre të vdekur në mënyrë që të ...