Ahmet Mekin

Shamikuqja
8.7
HD

Shamikuqja

Jan. 01, 1978

Shamikuqja

The girl with the red scarf: Iliazi është njeri i vetëm nga Stambolli që vjen në një fshat të largët duke punuar si një shofer kamioni. Ai dhe ...