Ahmet Rıfat Şungar

Clair Obscur
6.5
HD

Clair Obscur

Sep. 11, 2016

Clair Obscur

Dy femra turke njëra e shtypur nga traditat seksiste dhe njëra e lirë nga zakonet moderne, kanë më shumë të përbashkëta nga se duket.  
The Wild Pear Tree
8.5
HD

The Wild Pear Tree

Jun. 01, 2018

The Wild Pear Tree

Një shkrimtar ambicioz kthehet në fshatin e tij të lindjes, ku e përndjekin borxhet e babait të tij.