Ahn Gil-kang

Running Wild
6.4
Full HD

Running Wild

Jan. 01, 2006

Running Wild

Jang është një detektiv i vrasjeve brenda familjeve dhe parapëlqen të jetë i dhunshëm me kriminelët. Ndërkohë që Oh është një persekutor i cili ...
On Your Wedding Day
6.8
Full HD

On Your Wedding Day

Aug. 22, 2018

On Your Wedding Day

Filmi tregon historinë e një djali i cili merr ftesën e dasmës nga dashuria e tij e parë që ka njohur në gjimnaz.  
Tae Guk Gi: The Brotherhood of War
8.1
HD

Tae Guk Gi: The Brotherhood of War

Kur dy vëllezër detyrohen të marrin pjesë në Luftën Koreane, vëllai i madh vendos të ndërmarrë misionet më të rrezikshme për të mbrojtur më të ...
The Divine Move
6.7
HD

The Divine Move

Jul. 03, 2014

The Divine Move

Një kumarxhi profesionist infiltrohet në rrethin e jashtëligjshëm të kumarit për t’u hakmarr për vëllanë e tij të vdekur…