Ahn Seo-hyun

Okja
7.6
HD

Okja

May. 19, 2017

Okja

Mija, një vajzë e vogël që rrezikon gjithçka të ndalojë një kompani ndërkombëtare të fuqishme nga rrëmbimi i mikeshës së saj më të mirë – ...
The Yellow Sea
7.4
HD

The Yellow Sea

Dec. 22, 2010

The Yellow Sea

Një shoferi taksie në një provincë të Kinës, të mbytur në borxhe kumari dhe gruaja e të cilit ka humbur duke punuar jashtë shtetit, i ofrohet një ...
The Divine Move
6.7
HD

The Divine Move

Jul. 03, 2014

The Divine Move

Një kumarxhi profesionist infiltrohet në rrethin e jashtëligjshëm të kumarit për t’u hakmarr për vëllanë e tij të vdekur…
The Housemaid
6.5
HD

The Housemaid

May. 13, 2010

The Housemaid

Afera seksuale e një njeriu të pasur me shërbëtoren e familjes së tij, e dërgon në pasoja shumë të errëta.