Ahn Sung-Ki

The Divine Move
6.7
HD

The Divine Move

Jul. 03, 2014

The Divine Move

Një kumarxhi profesionist infiltrohet në rrethin e jashtëligjshëm të kumarit për t’u hakmarr për vëllanë e tij të vdekur…
Last Knights
6.2
HD

Last Knights

Apr. 03, 2015

Last Knights

Një luftëtar i rënë ngrihet kundër një sundimtari të korruptuar dhe sadist për t’u hakmarrë për mjeshtrin e tij të çnderuar.