Ahna O'Reilly

The Help
8.1
HD

The Help

Aug. 09, 2011

The Help

Skiteri, një autore aspirante gjatë lëvizjes për të drejtat civile të viteve 1960 vendos të shkruaj një libër ku jepen detaje nga pikëpamja e ...
Fruitvale Station
7.5
HD

Fruitvale Station

Jul. 25, 2013

Fruitvale Station

Historia e Oskar Grant III, një 22-vjeçar, banues në zonën Bej, i cili përballet me miq, armiq, familjarë dhe të huaj në ditën e fundit të vitit 2008.
Big Bear
4.9
HD

Big Bear

Sep. 22, 2017

Big Bear

I lënë nga e fejuara e tij, Xhoi vazhdon pa dëshirë me festën e tij të beqarisë dhe udhëton për në një shtëpi në pyll me tre shokë. Gjërat marrin ...