Ahney Her

Gran Torino
8.2

Gran Torino

Dec. 09, 2008

Gran Torino

Veterani idhnak dhe zemërak i luftës në Kore, Uollt Kovalski zë miqësi të rrallë me një komshiun e tij, Taon, edhe pse ky i fundit tentoi t’i ...