Ai Li-ya

So Long, My Son
7.7
HD

So Long, My Son

Mar. 15, 2019

So Long, My Son

Dy çifte të martuara përshtaten me ndryshimet e mëdha sociale dhe ekonomike që ndodhin në Kinë nga vitet ’80 e deri më sot.