Ai Wai

P Storm
6.0
HD

P Storm

Apr. 01, 2019

P Storm

Uilliam Luk futet në burg si i burgosur i infiltruar për të hetuar oficerët që marrin ryshfete dhe për të vënë drejtësi.
SPL 2: A Time for Consequences
6.8
HD

SPL 2: A Time for Consequences

Kur polici Kit (Wu Jing) nga Hong Kongu zbulohet se ishte në një operacion të fshehtë, gangsteri që ai kërkonte të kapte e rrëmben dhe në shenjë ...