Ai Yoshihara

The Sea of Trees
6.0
HD

The Sea of Trees

Apr. 27, 2016

The Sea of Trees

Një amerikan qe do te vrase veten miqësohet me një njeri japonez te humbur në një pyll pranë malit Fuji dhe të dy kërkojnë një rrugëdalje.