Aidan Devine

I’ll Take Your Dead
5.8
HD

I’ll Take Your Dead

Oct. 01, 2018

I’ll Take Your Dead

Uilliam ka një punë të thjeshtë, të zhdukë trupa të vdekur. Kjo nuk është diçka që i pëlqen apo do ta bëj,por e bën për shkak të rrethanave ...
Dolan’s Cadillac
5.7
Full HD

Dolan’s Cadillac

Oct. 23, 2009

Dolan’s Cadillac

Jeta e një mësuesi ndryshon komplet kur ai përpiqet të marrë hak për vrasjen e gruas së tij nga një tutor prostitutash i Las Vegasit.  
October Gale
5.2
HD

October Gale

Sep. 11, 2014

October Gale

Një doktoreshë merr në vilën e saj një djalë të plagosur i cili u gjet në bregun e liqenit. Shumë shpejt ata mësojnë se vrasësit po vijnë për të ...
Outlander
6.3
HD

Outlander

Apr. 24, 2008

Outlander

Nga rrënojat dalin dy armiq: një ushtar nga një botë tjetër, Keinani dhe një krijesë e etur për gjak e njohur si Muruen. Njeriu dhe përbindëshi ...