Aidan Gillen

Bohemian Rhapsody
8.3
HD

Bohemian Rhapsody

Oct. 24, 2018

Bohemian Rhapsody

Historia e grupit legjendar rrok Queen dhe këngëtarit Fredi Merkuri, historia që çoi në performancën e tyre të famshme në Live Aid (1985).
Shanghai Knights
6.2
HD

Shanghai Knights

Feb. 06, 2003

Shanghai Knights

Londër 1880. Një rebel kinez vret babanë e Çon Ueing, funksionarin e lartë të oborrit perandorak. Më pa vrasësi ia mbath në Angli, por Çon Ueing ...
King Arthur: Legend of the Sword
7.3
HD

King Arthur: Legend of the Sword

Një film për Mbretin e Anglisë, Arturin, të cilit i vjedhin të drejtën e drejtimit të mbretërisë derisa ai nxjerr shpatën nga guri, ku duhet të ...
Maze Runner: The Scorch Trials
6.3
HD

Maze Runner: The Scorch Trials

Pasi shpëtuan nga labirinti, të mbijetuarit tani do të përballen me një seri sfidash të reja në rrugët e hapura të një peisazhi të shkretë të ...
Blitz
6.2
HD

Blitz

May. 20, 2011

Blitz

Një vrasës policësh kërkon hakmarrje. Dy kolegë të rinj vendosin të bashkëpunojnë për të kapur kriminelin që po u vret kolegët. Nganjëherë ...
The Lovers
6.1

The Lovers

May. 05, 2017

The Lovers

Debra Uingër dhe Treisi Lets luajnë një çift të martuar prej shumë kohësh, jo emocionalë që janë në mesin e lidhjeve jashtë martesore serioze. ...