Aidan Gouveia

I Declare War
6.0
Full HD

I Declare War

May. 10, 2013

I Declare War

Lojërat e verës midis fëmijëve të lagjes marrin një kthesë të rrezikshme kur xhelozia dhe tradhtia futet në mes…