Aidan Quinn

Legends of the Fall
7.5
HD

Legends of the Fall

Dec. 16, 1994

Legends of the Fall

Në vitet 1900, tri vëllezër dhe babai i tyre jetojnë në një vend të largët në Montana. Ata preken nga tradhtia, historia, dashuria, natyra dhe ...
Wild Child
6.1
HD

Wild Child

Jan. 01, 2008

Wild Child

Një vajzë e llastuar nga Malibu dërgohet në një kolegj anglez nga babai i saj. Aty ajo njeh një anë më të mirë të vetes.
Unknown
6.9
HD

Unknown

Feb. 16, 2011

Unknown

Një burre zgjohet nga koma dhe zbulon se dikush i ka marrë identitetin e tij dhe se askush, (as gruaja e tij), se beson më atë. Me ndihmën e një ...
Jonah Hex
4.7
HD

Jonah Hex

Jun. 18, 2010

Jonah Hex

Ushtria amerikane i bën një “gjahtari shpërblimesh” një ofertë qe ai nuk mund ta refuzojë: në shkëmbim të lirisë së tij ai duhet të ndalë një ...