Aiden Flowers

June
4.2
HD

June

Aug. 01, 2015

June

Një çift pa fëmijë, Dejvi dhe Lili, birësojmë një vajzë me emrin Xhuna. Asnjë familje nuk e do sepse ajo shkakton vazhdimisht gjëra të këqija. Me ...
Maggie
5.6

Maggie

May. 08, 2015

Maggie

Një vajzë adoleshente infektohet nga sëmundje që të transformon në zombi kanibalë. Gjatë transformimit, babai i saj i qëndron afër.