Aiden Lovekamp

Pawn Sacrifice
7.0
HD

Pawn Sacrifice

Sep. 16, 2015

Pawn Sacrifice

E zhvilluar gjatë Luftës së Ftohtë, talenti amerikan i shahut, Bobi Fisher, e gjen veten mes dy superfuqive dhe problemeve të tij ndërsa sfidon ...
Paranormal Activity 4
4.6
HD

Paranormal Activity 4

Oct. 17, 2012

Paranormal Activity 4

Kanë kaluar pesë vjet që nga zhdukja e Ketit dhe Hanterit dhe një familje dëshmon ndodhi të pashpjegueshme në lagjen e tyre kur një aty vijnë një ...