Aidy Bryant

The Star
6.2
HD

The Star

Nov. 15, 2017

The Star

Gomari Bo është mërzitur me jetën e tij monotone dhe dëshiron të bëjë diçka ndryshe. Ai, bashkë me shokun e tij të ngushtë, pëllumbin Dejv, nisin ...
I Feel Pretty
4.8
HD

I Feel Pretty

Apr. 19, 2018

I Feel Pretty

“Ndihem e Bukur”: Një femër e pasigurt përmendet pas një rrëzimi duke menduar se është gruaja më e bukur dhe e aftë në botë. ...
The Big Sick
7.9
HD

The Big Sick

Jun. 23, 2017

The Big Sick

Kumail, komediani nga Pakistani dashuron një vajzë të bardhë por familja nuk është dakord sepse kërkon të ruajë traditën e martesës me mblesëri.